Vi använder cookies så du får en bättre tjänst. Om cookies.

Billiga flyg till Flandern

Utforska Flandern

ett par som dricker öl på ett torg

Flandern är en region i norra Belgien med massor av historia och atmosfär. Vart du än går hittar du livliga uteserveringar, vackra byggnader, museer i världsklass, gastronomiska restauranger och unika butiker. Flandern är hemvist för kreativa, passionerade människor som utövar sitt yrke med hängivenhet och ett öga för detaljer. Kom till Flandern och lär känna våra chokladmakare, ölbryggare, designers, forskare ...


Bryssel, Antwerpen, Brygge, Gent, Leuven och Mechelen är verkliga skatter som ligger utspridda i det flamländska landskapet, på bekvämt avstånd från varandra.

Men givetvis finns det inget som säger att du ska lyssna på oss. Titta istället på filmerna med våra svenska och danska ambassadörer och låt dem övertyga dig om att boka en cityresa till Flandern.

Vill du veta mer om Flandern? Klicka här.

Facebook   Flickr   intagram   pinterest   twitter   youtube

Ralf älskar öl och Brygge

Ja, Belgien är ett paradis för ölälskare, här finns mer än 1 500 olika sorters öl. Ralf exporterar Belgiens bästa öl till Danmark och älskar att besöka bryggerier och anrika städer. Titta på filmen och följ med Ralf på en ölresa genom Brygge. Skål!


Förresten, vet du hur du beställer en öl i Flandern?
Här hittar du Ralfs tips.

Leif och Erna erbjuder lokala specialiteter

I Flandern kan gastronomiska läckerheter avnjutas tillsammans med ett riktigt gott öl. Smaka på våra lokala specialiteter och upptäck Flanderns dolda pärla: Gent

Filmen kan med fördel ackompanjeras av belgiska chokladpraliner

Här hittar du Leifs och Ernas tips.

Emma vill vinna Flandern runt

Har du tillräckligt med benstyrka för att bli proffscyklist i Flandern? Eller föredrar du att ta dig fram på våra flacka cykelvägar i din egen takt?

Testa våra cykelvänliga städer och hotell och besök våra cykelmuseer. Dags för en avslappnande helg på cykelsadeln!


Glöm inte att ta en ölpaus.


Här hittar du Emmas tips.

 

Anna dansar i Antwerpen

Anna flyttade till Antwerpen för danskarriärens skull och ägnar all sin fritid åt att upptäcka staden – och hon älskar varenda minut. Du hittar henne på trendiga kaffebarer, de bästa shoppinggatorna och de mysigaste loppmarknaderna.

Följ med Anna runt Antwerpen och lär dig hur du hälsar på Flanderns invånare.


Här hittar du Annas tips.

 

Header
Subject
Body
Footer