Billiga flygbiljetter EY - Etihad Airways


Det behöver inte vara dyrt att resa bekvämt.

Etihads logotyp

Världens ledande flygbolag

Redan när Etihad Airways grundades 2003 slog man fast målsättningen att skapa ett av världens bästa flygbolag! Att Etihad Airways är på god väg att lyckas syns inte minst i att bolaget blivit utnämnt till "The Worlds Leading Airline" fyra år i rad (2009, 2010, 2011, 2012).


Denna flygbranschens "Oscar" innebär att du som gäst ombord får uppleva inspirerad service och du flyger alltid i moderna, nya plan då flygplansflottan är i genomsnitt endast 4 år.

30 kilo gratis bagage

Det mest uppskattade är kanske det enklaste, Etihad Airways gäster kan ta med sig upp till 30 kg bagage utan kostnad vilket också gäller barn (30 kg gäller ej på flygningar som utförs i samarbete med air berlin)

Service ombord

  • Du kan välja mellan upp till tre varmrätter. 
  • Bekväma säten med justerbara nack- och fotstöd och stora kuddar är viktiga för din komfort under långresor
  • Njut av utvalda viner och drinkar (kostnadsfria)
  • För din bekvämlighet under nattflygningar får alla gäster necessärer.

Underhållning ombord

Du väljer själv bland mer än 650 timmars underhållning som du ser på en av flygbranschens största bildskärmar (10,4 tum touch screen) monterad i sätesryggen framför dig.

Välj bland nya Hollywood eller Bollywood filmer, TV-program, musik eller interaktiva spel. I ditt säte finns elurtag så att du kan ladda din laptop eller ipod.

Ombord används mood lighting, dvs anpassat ljus i kabinen som skapar en lugnare och mer avkopplad omgivning,

Barn ombord

Naturligtvis finns det också ett stort utbud av barnfilmer, TV-program och spel. Låt också barnen få njuta av en speciell barnmeny (beställs vid bokningen eller senast 48 timmar innan avgång)

Faktaruta

Etihad Airways är Förenade Arabemiratens nationella flygbolag, med bas i Abu Dhabi
Idag flyger man till fler är 80 destinationer med 70 moderna plan

Hos oss på Travelpartner hittar du de billigaste flygpriserna med EY - Etihad Airways. Travelpartner var en av de första onlineresebyråerna i Sverige och idag är vi en av Nordens ledande. Vår strävan är att erbjuda ett komplett resebyråsortiment, alltid till de bästa priserna! Boka flygbiljetterna med EY - Etihad Airways hos oss och spara pengar till resan.

Erbjudanden med Etihad Airways

Header
Subject
Body
Footer