Kontakta oss

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

På den här sidan hittar du svar på frågor vi brukar få, genom att klicka på en rubrik för ditt ärende. Vill du kontakta oss på mejl? Välj en rubrik och klicka sedan på ”Skriv till kundservice”. Fyll sedan i vårt mejlformulär, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Du kan även kontakta oss på telefon: 0770-457751. Vardagar efter klockan 13.00 samt helgdagar besvaras telefonsamtal av engelskspråkig personal. Du vet väl om att du kan prata med oss på Facebook också? Kundtjänst svarar på Facebook alla vardagar, inom 24 timmar.

På sidan "Mina bokningar" kan du själv:

Ingen bokningsbekräftelse? Kolla då ditt spamfilter. De är ovanligt glupska just nu och drar sig inte för att svälja dina dokument, oavsett om du använder Hotmail, Live, Gmail eller vad det nu kan vara. Du hittar den även på sidan "Mina bokningar"

Vi får många frågor angående situationen i Kina och coronaviruset. Vi rekommenderar alla passagerare att först och främst hålla sig uppdaterade på flygbolagens webbplatser för att se om de tillåter återbetalning eller ändringar. Som resebyrå har vi riktlinjer för många flygbolag, men långt ifrån alla.

Kontakta oss angående din bokning så gör vi vårt yttersta för att hjälpa till. Vi kan ha längre svarstid på grund av situationen och vi vill därför tacka dig för ditt tålamod. Har du varit i Kina och ska resa vidare? Vänligen kontakta flygbolaget eller ambassaden för att bekräfta att du får resa vidare till din slutdestination.

Header
Subject
Body
Footer