Boka ditt hotell med Travelpartner

Sök din resa här

Bo billigt och bra med Radisson Hotels And Resorts


Vår globala närvaro växer och Radisson fortsätter att öka sin närvaro på viktiga marknader såsom Nord-, Mellan- och Sydamerika, Asien-Stillahavsområdet, Europa, Mellanöstern och Afrika och når nya marknader och kunder. Grundläggande för expansionen är fokusering på total gästnöjdhet, branschledande lojalitetsprogram och omfattande kundrelationsprogram.
 
Radisson har vuxit från hemmabasen i USA till att bli världsledande inom hotellbranschen genom förvaltnings- och licensavtal och genom partnerskap med andra hotellföretag. Som exempel på framgångsrika partnerskap kan nämnas Rezidor SAS Hospitalitys utveckling av Radisson SAS och tre andra Carlson-kedjor i Europa, Mellanöstern och Afrika samt Radisson Edwardian Hotels i Storbritannien.
 
Radisson Hotels & Resorts, med huvudkontor i Minneapolis, Minnesota, är en av hotellkedjorna inom Carlson Hotels Worldwide. Carlson Hotels Worldwide är en del av Carlson Companies, Inc., ett av USA:s största privatägda företag.
 
Radisson är uppkallat efter den berömde franske upptäckaren Pierre Esprit Radisson som besökte många delar av norra Mellanvästern och Kanada under 1600-talet.
Radisson Hotels & Resorts, ett av världens ledande hotellföretag med fullservice, svarar för drift, förvaltning och franchising av mer än 410 hotell och semesteranläggningar i 63 länder. Radissons målsättning är att vara det naturliga valet för dagens självständiga och vana affärs- och fritidsresenärer som vill ha mer kontroll över sin hotellvistelse.
Header
Subject
Body
Footer