Flygbolag


När du bokar din resa med Travelpartner kan du välja att flyga med något av alla de hundratals flygbolag som vi samarbetar med. Genom dessa samarbeten med världens ledande flygbolag och leverantörer av hotell och hyrbilar har vi möjligheten att erbjuda några av marknadens lägsta priser. När du söker flygresor hos oss presenterar vi alltid det billigaste prisalternativet först. Vi vill att du som resenär ska stå för valet av det flygbolag som passar just dig bäst.

Det lättaste sättet för dig att hitta resmål är att göra en sökning på destination i vår sökfunktion. Du kan även välja att söka resa med ett specifikt flygbolag om du har ett bolag du föredrar framför andra. Då kommer du bara att få fram priser med det förvalda flygbolaget. När du vet vart du vill resa och med vilket flygbolag bokar och betalar du enkelt direkt på Internet. Självklart är det också möjligt att söka både hotell och hyrbil på samma enkla sätt.

För att du som resenär ska känna dig trygg med oss som resebyrå har vi IATA-rättigheter. IATA är en internationell organisation som bestämmer standard för resebyråer med syfte att säkerställa kvalitén när det gäller kompetensen hos vår personal samt att vi är finansiellt starka. Tack vare våra IATA-rättigheter kan du vara säker på att du bokar din flygresa med en resebyrå som strävar efter hög kvalité och långsiktighet.

Till vänster hittar du ett urval av de flygbolag vars flygbiljetter vi säljer. Vill du veta mer om något flygbolag, klicka på flygbolagsnamnen.

Header
Subject
Body
Footer